The Team

Home / The Team

Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών, (OCW : OutofCourt-Workout), και το σύνολο των προϋποθέσεων υπαγωγής στο Ν.4469/17 απαιτούν το συνδυασμό νομικών, λογιστικών και οικονομικών υπηρεσιών.

Στη δικηγορική εταιρεία PISTIOLIS-TRIANTAFYLLOS & ASSOCIATES έχουμε σαν στόχο να αλλάξουμε την αντίληψη για την παροχή νομικών υπηρεσιών. Θέλουμε να λύνουμε τα προβλήματα δουλεύοντας για τους πελάτες μας και μαζί με τους πελάτες μας. Θέλουμε να προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες και για αυτό έχουμε στην ομάδα μας τους καλύτερους δικηγόρους σε κάθε δραστηριότητά μας. Θέλουμε να δημιουργούμε καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις. Θέλουμε να είμαστε δημιουργικοί και να δουλεύουμε με πάθος για αυτό που μας αρέσει. Θέλουμε να δημιουργούμε λύσεις όχι προβλήματα.
Για αυτό τον λόγο η εταιρεία μας είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα στους τομείς εξειδίκευσης της. Η εταιρεία μας αξιολογείται από τα μεγαλύτερα διεθνή directories ως Top Tier & Leading law firm (legal500-EMEA edition, Chambers & Partners-Europe). H εταιρεία μας έχει αποκλειστική συνεργασία στην Ελλάδα και την Κύπρο με την ANDERSEN GLOBAL, μια εταιρεία με παρουσία σε 85 σημεία παγκοσμίως και περισσότερους από 3500 επαγγελματίες. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες διεθνείς δικηγορικές εταιρείες παγκοσμίως.
Έχουμε χειριστεί πολύπλοκες υποθέσεις λειτουργικής αναδιάρθρωσης εταιρειών τα τελευταία 10 χρόνια και τις έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία.To OCW360 είναι ακόμη μια καινοτόμος υπηρεσία για τους πελάτες μας. Η συμμετοχή μας εξασφαλίζει την ορθή εφαρμογή του νόμου από την ομάδα των δικηγόρων μας και τις καλύτερες δυνατές λύσεις από την αρχή της διαδικασίας έως το τέλος της για την προστασία σας.

www.ptlegal.eu

H  UNITYFOUR είναι φορολογική και λογιστική εταιρεία. Στη UNITYFOUR είμαστε δημιουργικοί και ευέλικτοι. Θέλουμε να προλαβαίνουμε τις εξελίξεις και βρίσκουμε συνέχεια νέους τρόπους να δίνουμε αξία στις υπηρεσίες μας. Δημιουργούμε λύσεις και όχι προβλήματα. Ό,τι κάνουμε , θέλουμε να το κάνουμε καλά. Θέλουμε να δημιουργούμε με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας. Θέλουμε να βοηθάμε τους πελάτες μας να ξεπερνούν τις δυσκολίες τους και να γίνονται καλύτεροι, μεγαλύτεροι, περισσότερο επιτυχημένοι.

Αυτός είναι ο λόγος που κάθε μέρα γινόμαστε μεγαλύτεροι. Αυτός είναι ο λόγος που η εταιρεία μας  αναγνωρίζεται από  τα σημαντικότερα  διεθνή directories ως Leading Firm για την Ελλάδα (World Tax, World Transfer Pricing).

Η εταιρεία μας συμμετέχει ως  contributor για την Ελλάδα στην ετήσια έρευνα που διεξάγεται από την World Bank, Doing Business in Greece, ενώ στελέχη μας συμμετέχουν ως εξειδικευμένοι σύμβουλοι της διοίκησης του Ο.Ε.Ε (Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος) τόσο στη σύνταξη του Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών όσο και στις ανάγκες τροποποίησης του. Παράλληλα, για λογαριασμό του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, εκπαιδεύουμε τα μέλη του (λογιστές και οικονομολόγους) ανά την Ελλάδα.

Τα τελευταία 10 χρόνια η UNITYFOUR έχει φέρει εις πέρας χρηματοοικονομικές αναδιαρθρώσεις δανείων ενώ έχει υποστηρίξει με επιτυχία φορολογικούς ελέγχους, ρυθμίσεις και συμβιβασμούς με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης. To OCW360  είναι ακόμη μια καινοτόμος υπηρεσία για τους πελάτες μας. Η συμμετoχή μας εξασφαλίζει την κατάλληλη υποστήριξη των αιτήσεων σας σε θέματα λογιστικά και φορολογικά, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι η αίτηση σας έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και υπόβαθρο σε επίπεδο στοιχείων ώστε να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα.

www.unityfour.eu

Η BPM είναι μία boutique εταιρεία συμβούλων με άνω των 25 ετών παρουσία στην αγορά. Οι διεθνείς και σύγχρονες μεθοδολογίες, η τεχνογνωσία, η πολύτιμη εμπειρία μέσω της επιτυχούς ολοκλήρωσης πολυάριθμων απαιτητικών έργων, η ουσιαστική συμβολή των άρτια καταρτισμένων μέλων της ομάδας μας και η δέσμευση στην επιχειρηματική ηθική συνθέτουν τη δική μας πρόταση αξίας προς τους πελάτες μας.

Παρέχουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας, οι οποίες σχετίζονται με τις επιχειρήσειςτους ανθρώπουςτη χρηματοδότησητην οργάνωση και την κοινωνία. Επιπλέον, μέσω της συνεργασίας μας με επιλεγμένους επιχειρηματικούς εταίρους εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας.

Η BPM Α.Ε. είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο ISO 9001:2008 και είναι μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ (ΣΕΣΜΑ) και του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR Hellas).

www.bpm.gr

Γιώργος Κοτρώνης

Ο Γιώργος είναι Οικονομολόγος και συνεργάζεται με τη BPM από το 1992. Έχει διατελέσει Υπεύθυνος Έργων παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για τον δημόσιο και  ιδιωτικό τομέα. Ειδικεύεται στο στρατηγικό και λειτουργικό σχεδιασμό, στη σύνταξη μελετών σκοπιμότητας και κοινωνικοοικονομικών μελετών, στην οικονομική ανάλυση και μοντελοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών, στην ανάλυση και αξιολόγηση επενδύσεων και στη διαχείριση έργων.

Γιώργος Κοτρώνης
Ο Γιώργος είναι Οικονομολόγος και συνεργάζεται με τη BPM από το 1992. Έχει διατελέσει Υπεύθυνος Έργων παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ειδικεύεται στο στρατηγικό και λειτουργικό σχεδιασμό, στη σύνταξη μελετών σκοπιμότητας και κοινωνικοοικονομικών μελετών, στην οικονομική ανάλυση και μοντελοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών, στην ανάλυση και αξιολόγηση επενδύσεων και στη διαχείριση έργων.
Είναι ειδικός στην εφαρμογή ποσοτικών μεθόδων Επιχειρησιακής Έρευνας, καθώς και στην ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού, κυρίως εφαρμογών οικονομικού σχεδιασμού και μοντελοποίησης.
Ο Γιώργος είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικής Επιστήμης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΜΒΑ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωρίζει αγγλικά.

Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος είναι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στην Ελλάδα, στο ΗΒ, στην Ελβετία και στις ΗΠΑ στους τομείς της πληροφορικής και της παροχής συμβουλών προς επιχειρήσεις.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως επαγγελματίας σύμβουλος στην PwC στην Ελλάδα και συμμετείχε σε μεγάλα έργα στους τομείς της ανάπτυξης επενδυτικών σχεδίων, αξιολόγησης επιχειρηματικών πλάνων, διαχείρισης κινδύνων, σύνταξης σχεδίων ανάπτυξης εργασιών.

Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος είναι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στην Ελλάδα, στο ΗΒ, στην Ελβετία και στις ΗΠΑ στους τομείς της πληροφορικής και της παροχής συμβουλών προς επιχειρήσεις.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως επαγγελματίας σύμβουλος στην PwC στην Ελλάδα και συμμετείχε σε μεγάλα έργα στους τομείς της ανάπτυξης επενδυτικών σχεδίων, αξιολόγησης επιχειρηματικών πλάνων, διαχείρισης κινδύνων, σύνταξης σχεδίων ανάπτυξης εργασιών.

Ο Πάνος είναι ιδρυτής και ασκεί διοίκησηστις εταιρείες:

– UNITYFOUR PRIVATE CONSULTING HOUSE, Ελλάδα

– ARK ANALYTICS AG, Switzerland & UK

– BRAINYMILL ADVISORS, UK

Για αυτές του τις προσπάθειες, ο Πάνος συμπεριλήφθηκε στη λίστα 40 under 40 most promising entrepreneurs του περιοδικού FORTUNE.

Έχει συντάξει μια σειρά από θέσεις και έρευνες αναφορικά με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων αξιολόγησης και διαχείρισης πιστώσεων, δανείων και επιχειρηματικής ανάπτυξης, οι οποίες έχουν δημοσιευθεί στην Καθημερινή, στο Capital, στο Fortuneενώ συμμετέχει στην εκπομπή Ready Business στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ προβάλλοντας θέματα επιχειρηματικής αναδιοργάνωσης και φορολογικής συμμόρφωσης.

 Εκπαίδευση

– Πτυχίο Οικονομικών από το πανεπιστήμιο Heriot-Watt του Εδιμβούργου, ΗΒ

– Μεταπτυχιακό στην Οικονομική Ανάλυση από το πανεπιστήμιο Heriot-Wattτου Εδιμβούργου, ΗΒ

– Μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά και στην Αξιολόγηση Επενδύσεων και Κινδύνων από το πανεπιστήμιο Brunelτου Λονδίνου, HB

– Δίπλωμα στην Ανάλυση Κινδύνων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις

– PRMIA, Professional Risk Managers Association

– CICM, Chartered Institute of Credit Management UK & Ireland

– Bundesverein die Credit Management Germany

– VfCM, Verein fur Credit Management Switzerland

– Μέλος του International Organization of Directors

Έλενα Χατζάκη

Η Έλενα είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2000. Διατηρώντας μόνη της δικηγορικό γραφείο στη διάρκεια αυτών των χρόνων, απέκτησε πολύτιμη δικαστηριακή εμπειρία σε διάφορους τομείς δικαίου στην πορεία όμως εξειδικεύθηκε στην υποστήριξη νομικών υποθέσεων ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων όλων των βαθμών δικαιοδοσίας για την επίλυση διαφορών κράτους-διοικουμένου ενδεικτικά αναφέροντας ζητήματα φορολογικού δικαίου, κοινωνικής ασφάλισης και δημοσίων συμβάσεων.

Έλενα Χατζάκη

Η Έλενα είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2000. Διατηρώντας μόνη της δικηγορικό γραφείο στη διάρκεια αυτών των χρόνων, απέκτησε πολύτιμη δικαστηριακή εμπειρία σε διάφορους τομείς δικαίου στην πορεία όμως εξειδικεύθηκε στην υποστήριξη νομικών υποθέσεων ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων όλων των βαθμών δικαιοδοσίας για την επίλυση διαφορών κράτους-διοικουμένου ενδεικτικά αναφέροντας ζητήματα φορολογικού δικαίου, κοινωνικής ασφάλισης και δημοσίων συμβάσεων.

Παράλληλα όμως ασχολήθηκε επιστάμενα με δικαστικές και εξώδικες αντιδικίες αστικού δικαίου κυρίως σε υποθέσεις, κληρονομικού και εμπραγμάτου δικαίου, οικογενειακών και μισθωτικών διαφορών ενώ απέκτησε σημαντική γνώση στη διαχείριση στην εκπροσώπηση σε όλα τα στάδια της ποινικής διαδικασίας ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων κάθε βαθμού.

Από την πολύχρονη παρουσία της στα δικαστήρια, απέκτησε σημαντική γνώση και εμπειρία στη διεκπεραίωση υποθέσεων κάτω από καθεστώς πίεσης ταυτόχρονα όμως διαπίστωσε τα βασικά πλεονεκτήματα των διαφόρων μεθόδων εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών.

Γι’ αυτό παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια εκπαίδευσης στις διαπραγματεύσεις προκειμένου να είναι σε θέση να συνδράμει στρατηγικά και αποτελεσματικά τους πελάτες της σε ένα διαφορετικό, για τα ελληνικά δεδομένα, περιβάλλον διαπραγματεύσεων. Παράλληλα, πραγματοποίησε πετυχημένα τη βασική εκπαίδευση στη Διαμεσολάβηση (Πρωτόκολλο Harvard) και είναι πλέον και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια έχοντας εξειδικευθεί στην Τραπεζική Διαμεσολάβηση.

Ο συνδυασμός της επιστημονικής της κατάρτισης με την εμπειρία της στην άσκηση μάχιμης δικηγορίας είναι τα βασικά της χαρακτηριστικά γνωρίσματα και ήταν ο λόγος που το γραφείο μας είχε συνεργαστεί μαζί της και στο παρελθόν. Πρόσφατα εντάχθηκε στο σχήμα της εταιρείας μας.

Σπουδές

Νομική Σχολή ΔΠΘ

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διεθνών Σπουδών με κατεύθυνση Ιδιωτικού Διεθνούς Δικαίου

Βασική Εκπαίδευση στη Διαμεσολάβηση:

ΑΚΚΕΔ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ADR CENTER, JAMS INTERNATIONAL, ΑΘΗΝΑ

Τραπεζική Διαμεσολάβηση, ΑΚΕΔ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά